Deze website maakt gebruik van cookies om de klantervaring en website beleving te verbeteren. Door verder te surfen op deze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies.
 

Dient u een schatting te laten uitvoeren van uw goed?

Op de site PropertyValue.be kunt u een professionele vastgoedschatting laten uitvoeren door de teams van : BNP Paribas Real Estate Valuation bezorgt u via e-mail het verslag binnen de afgesproken termijn, afhankelijk van de aarde van het pand.

Uw schatting in 4 stappen

1. Vraag uw expertise aan

Vooraleer uw expertise aan te vragen, noteert u eerst de kenmerken en de exacte ligging van het vastgoed waarvoor u een expertise wenst, en welk type expertise u verwacht. Als u over de contactgegevens van uw relationship manager beschikt, verzoeken we u om deze eveneens mee te delen. Zodra het formulier al deze informatie bevat, kunnen wij u een indicatief tarief voorstellen op basis van de ingevulde bewoonbare oppervlakte. Vervolgens bevestigt u uw bestelling met vermelding van de facturatiegegevens en van de betaalwijze die u hiervoor wenst te hanteren.

Noteer ook dat – indien u een actualisering wenst van een dossier dat werd opgesteld door BNP Paribas Real Estate – gevraagd zal worden naar het nummer van het expertisedossier dat u wenst te actualiseren.

Hebt u nog vragen? Dan kunt u ons vlot bereiken:

  • Via het e-mailadres : info.propertyvalue@bnpparibas.com
  • Telefonisch op het nummer +32 (0) 2 290 90 00 (maandag tot vrijdag, telkens van 09:30 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:30 uur)

2. Bezoek

Uiterlijk 48 uur (in werkdagen) na de ontvangst van uw bestelling wordt uw dossier in handen genomen door een expert die hiertoe werd benoemd door BNP Paribas Real Estate. Deze expert zal contact met u opnemen om een afspraak aan te maken voor het bezoek, en de expertise van het vastgoed.

* We vestigen uw aandacht op het feit dat wij ons genoodzaakt zullen zien u een forfaitair bedrag van 50 euro aan 'verplaatsingskosten' te factureren indien de expert, ondanks de tussen u en hem gemaakte afspraak, de verplaatsing onverrichterzake zou moeten maken, d.w.z. bij een te laattijdige afzegging van uw kant.

3. Facturering en verzoek tot betaling

Zodra de expert het bezoek heeft afgelegd en zijn expertiseverslag heeft opgesteld, ontvangt u via e-mail een verzoek tot betaling. Voor ondernemingen wordt meteen ook de factuur meegestuurd met deze e-mail.

Gelieve te noteren dat het betalingsverzoek voor het verschuldigde bedrag standaard de betaalwijze zal voorstellen die u had voorgeselecteerd tijdens de 1e fase. U kunt op dat ogenblik echter nog een andere betaalwijze kiezen.

BNP Paribas Real Estate biedt u diverse beveiligde betaalwijzen aan: bankkaart (Bancontact/MisterCash, Maestro, Visa, Mastercard, American Express), Stripe. U kunt ons ook betalen met bankoverschrijving.

4. Levering van uw expertiseverslag

Zodra de betaling ontvangen is, stuurt BNP Paribas Real Estate u via e-mail automatisch het bestelde expertiseverslag.

Merk op dat u dit verslag ook kunt ophalen in uw 'my space'-sectie van onze website, door verbinding te maken met uw account.

.